dilluns, 3 de desembre de 2018

CIRCULAR DE NADAL


Estimats pares i mares,

Ens atraquem a Nadal i us volem comunicar tot el que hem preparat per celebrar-ho a la vegada que volem fer-vos participar en aquests esdeveniments:

DECORACIÓ DE NADAL:
  La proposta que tenim per fer a casa amb els vostres fills és un ornament nadalenc que com a motiu ha de ser una CAIXA DECORADA QUE PORTI UN MISSATGE DE NADAL A DINS. Les caixes romandran exposades als passadissos de l’escola fins el darrer dia de trimestre. El darrer dia cada nin regalarà la seva caixa a un altre company, de tal manera que tots tendran una caixa amb un desig de Nadal d’un company del centre. La mida màxima de la caixa serà l’equivalent a una caixa de sabates. Les caixes s’han de dur a l’escola abans del dimarts dia 11 de desembre , per poder començar a decorar l’escola. Deixeu volar la imaginació!!! I sobretot compartiu aquest moment de creació amb els vostres fills i filles.

FIRETA DE NADAL
Com ja és tradicional per aquestes dades els/les alumnes de 6è, organitzen una fireta de Nadal.  La fireta estarà  oberta al públic el dia del concert de Nadal, dijous 20 de desembre. Aquest dia també es vendran coques. La recaptació anirà destinada al viatge d’estudis.

CONCERT DE NADAL
El dijous dia 20 de desembre farem el concert de Nadal a l’església de Santa Ponça. Les actuacions començaran a les 11:00 h amb els alumnes  d’educació infantil. Els pares podran gaudir de les actuacions dels seus fills. Després  els pares d’Educació infantil sortiran de l’església per donar pas a les actuacions de primària que començaran a les 12:15h. ESTAU TOTS CONVIDATS!! Us demanem silenci i respecte durant la celebració del concert.

VISITA DEL PATGE REAL
El divendres dia 21 de desembre, el PATGE REAL, ve a visitar-nos. I per acomiadar el primer trimestre i desitjar-nos unes bones festes, l’escola convida a tots els alumnes a una gran xocolatada. Aquest dia els alumnes de 6è vendran  coques a 1€ per recaptar diners pel viatge d’estudis. Preguem que al llarg de la darrera setmana tot el que vulgui berenar coca, entregui l’euro al tutor/a del seu fill.

RECOLLIDA JUGUETES, PRODUCTES DE NETEJA PERSONAL.
Com ja sabeu el centre cada any col·labora amb una organització o associació benèfica per tal de fer que el Nadal d’alguna manera siguin unes dates  no només per pensar amb festes i regals sinó també per pensar en aquelles persones que per algun  motiu no ho poden celebrar com nosaltres. Així que un any més col·laborarem amb Càritas per a la recollida de JOGUINES que ja no en faceu ús i que estiguin en bon estat i netes i PRODUCTES DE NETEJA PERSONAL D’ADULTS I D’INFANTS. Les podeu dur al centre i depositar-les dins les senalles habilitades, fins dia 22 de desembre.
Agraïm la vostra col·laboració per endavant.

“Bon Nadal,
Sort, Salut, Amor, Pau i Felicitat per tots”
 El Claustre i el personal  no docent del CEIP Ses Rotes Velles
vos desitja un BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Santa Ponça, 1 de desembre de 2018. 


Queridos padres y madres:

Nos acercamos a la Navidad y os queremos comunicar todo lo que hemos preparado para celebrarlo a la vez que os invitamos a participar en los siguientes actos:

DECORACIÓN DE NAVIDAD:
 La propuesta que tenemos para hacer en casa con vuestros hijos/as es un adorno navideño que como motivo tiene que ser una CAJA DECORADA CON UN MENSAJE DE NAVIDAD EN SU INTERIOR. La cajas permanecerán expuestas en los pasillos del colegio hasta el último dia del trimesrte. El último día, cada niño regalará su caja a otro compañero o compañera, de tal manera que todos tendrán una caja con un mensaje de Navidad de un compañero del centro. La medida máxima de la caja será la equivalente a una caja de zapatos. Las cajas se tienen que traer al colegio antes del martes día  11 de diciembre para poder empezar a decorar el colegio.
¡Dejad volar la imaginación y sobre todo compartid este momento con vuestros hijos/as!

MERCADILLO DE NAVIDAD
Como ya es tradicional por estas fechas los alumnos de 6º, organizan un mercadillo de Navidad.  El mercadillo estará abierto al público el día del concierto, el jueves 20 de diciembre. Este día también se venderán cocas. Todo lo recaudado irá destinado a beneficio del viaje de estudios.
.
CONCIERTO DE NAVIDAD
EL jueves día 20 de diciembre, un año más, celebraremos el concierto de Navidad en la Iglesia de Santa Ponça. Las actuaciones empezarán a las 11:00h con los alumnos de Educación Infantil. Los padres podrán disfrutar de las actuaciones de sus hijos, después saldrán de la iglesia para dar  paso a las actuaciones de primaria que empezarán a las 12:15h. ¡Estáis todos invitados! Os rogamos silencio y respeto durante  el concierto.

VISITA DEL PAJE REAL
El viernes día 21 de diciembre, el PAJE REAL, viene a visitarnos. El colegio invita a todos los niños/as a una chocolatada. Este día los alumnos de 6º venderán bizcochos y cocas a 1€. Rogamos que a lo largo de la última semana todos los que quieran merendar coca, entreguen el Euro al tutor o tutora de sus hijo.

RECOGIDA JUGUETES, PRODUCTOS DE ASEO PERSONAL.
Como ya sabéis el centro, cada año colabora con una organización o asociación benéfica, con el objetivo de conseguir que la Navidad sean unas fechas no sólo para pensar en fiestas y regalos sino también para pensar en aquellas personas que por algún motivo no pueden celebrarlo como nosotros. Así que un año más colaboraremos con Cáritas en la recogida de JUGUETES que ya no os sirvan y que estén  en buen estado Y PRODUCTOS DE LIMIPIEZA PERSONAL TANTO DE ADULTOS COMO INFANTILES. Los podéis traer al centro y depositarlos en las cestas habilitadas para ello,  hasta el día 22 de diciembre.
Agradecemos vuestra colaboración de antemano.


 
“Feliz Navidad,
Suerte, Salud, Amor,  Paz y felicidad para todos”

El claustro y personal no docente del CEIP Ses Rotes Velles.
Os desea una FELIZ NAVIDAD Y UN PRÓSPERO AÑO NUEVO

Santa Ponça, 1 de diciembre de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AYUDAS CURSO INTENSIVO EN INGLÉS

BUENOS DIAS, OS PASAMOS LA INFORMACIÓN DE LAS AYUDAS PARA EL CURSO INTENSIVO DE INMERSIÓN EN LENGUA INGLESA, EN CASO DE QUE TENGAIS PENSADO...